Ett fantastiskt Champions League

Världens största klubblagsturnering har aldrig känts mer levande. Heta drabbningar och stora skrällar, spännande VAR-beslut och kanonmål. Kvartsfinalerna är spelade och kvar återstår Ajax, Barcelona, Liverpool och Tottenham. Vem såg detta komma när slutspelen kickade igång i februari?

Semifinalerna

Visst känns det otroligt att Paris Saint-Germain, Bayern München, Manchester City och Real Madrid är utslagna. Samtliga är stjärnspäckade lag med förmågan att vinna hela turneringen. Inte minst München och Madrid som under 2010-talet varit Champions Leagues mest framträdande lag.

Efter att ha slagit ut den inhemska rivalen Manchester City ur turneringen är Tottenham nu klara för semifinalen, och där väntar ett sprudlande Ajax. Och på andra sidan turneringsträdet får vi ett enormt toppmöte mellan Liverpool och Barcelona, efter att lagen slagit ut Porto respektive Manchester United.

Inget lag är given underdog

Vid det här stadiet i turneringen kan vilket lag som helst sluta upp som vinnare. Ajax har på pappret den svagaste truppen, men efter att ha gjort smulor av Real Madrid och skickat hem ett nu fattigare Juventus har de bevisat att de kan slå vilka som helst. Likaså har deras motståndare Tottenham visat att de kan vinna turneringen genom att slå ut favorittippade Manchester City. Därför blir troligtvis mötet mellan Tottenham och Ajax sprakande. En målfest skulle inte vara förvånande!

Liverpool – Barcelona kan bli den stora nagelbitaren eftersom båda lagen tillhör världens fyra-fem bästa. Inför matchen kommer det att bli många skriverier om ytterligare en kamp, den mellan anfallsstjärnorna Mohammed Salah och Lionel Messi. Dubbelmöten som dessa tenderar att handla om vilken stjärna som kliver fram mest.

Höj spänningen under de avgörande matcherna

Under turnerings resterande fem matcher kommer många att höja spänningen – och underhållningen – ytterligare genom att spela på matcherna. Är du själv intresserad av att spela på Champions Leagues kvarstående matcher kan du se vilka betting sidor som erbjuder bäst odds och bonusar. Idag erbjuder spelbolagen något extra vid registrering.

Ja, det ska bli oerhört spännande att följa uppgörelserna i Champions League. Vilka tror du kammar hem guldet?