Grupp D

Champions League Grupp D

Atletico Madrid mot Bayern Munchen - Grupp D CL.

Lagen: Atletico, Bayern M, PSV Eindhoven, Rostov FC

Stjärnor: Griezmann, Lewandowski, Robben, Ribery, Neuer, Coman

Champions League Grupp D Odds

Bayerns gruppvinst i Grupp D i Champions League 2016/17 ger 1.40 i odds. Visst kommer oddsen att ändras efter första omgången. I fallet med den tyska mästarklubben, kommer de säkert att sjunka. I första matchen möter Bayern Rostov hemma, en match där ryska debutanter är helt chanslösa.

Odds på Atléticos gruppvinst är just nu ca 3.00. Allt är möjligt med kämparlaget från Madrid. Diego Simeone bevisar gång på gång att det är fullt möjligt att slå ut storfavoriter. Outsiderlagen PSV och Rostov har betydligt högre vinnarodds. De betalar tillbaka 20 respektive 40 gånger pengarna.

Kvalificeringsodds är ännu lägre på Bayern och Atletico än på Barca och Man City i Grupp C – 1.05 och 1.14 respektive. Om du mot all förmodan tror på outsiders avancemang, kan du få ca 5.00 i odds på PSV och hela 13.00 på Rostov.

Grupp D Champions League 2016 Spelschema

Omgång 1, 13 september

Bayern – Rostov

Odds på att Bayern slår ryssarna är just nu 1.12, vilket faktiskt är något högre än odds på Barca i matchen mot Celtic. Vi tycker dock att det är Bayerns match som är en riktig spiketta. Bayern har haft tur med spelschema och kommer att vinna Grupp D 2016. En del lag spelar halvdant i Champions League-gruppmatcher i september-oktober, men Bayern brukar alltid göra sitt bästa. Det blir en storvinst för Carlo Anchelotti och hans FC Bayern München.

PSV – Atletico

För holländska PSV Eindhoven och spanska Atlético Madrid börjar årets Champions League med en tuff och viktig fotbollsmatch på Philips Stadion. Om PSV vill utmana Bayern och Atléti om en plats i åttondelen, måste de ta poäng hemma. Det är betydligt lättare att lyckas med det mot Simeones lag än mot Bayern München. Odds på Atleticos vinst ligger kring 1.90. Vi håller med oddsexperter om att det är osäkert att laget från Madrid kammar hem tre poäng i Holland och avstår från betting på denna match.

Omgång 2, 28 september

Atletico – Bayern

Rostov  – PSV Eindhoven

Omgång 3, 19 oktober

Rostov – Atletico

Bayern – PSV Eindhoven

Omgång 4, 1 november

Atletico – Rostov

PSV Eindhoven – Bayern

Omgång 5, 23  november

Atletico – PSV Eindhoven

Rostov – Bayern

Omgång 6, 6 december

PSV Einhoven – Rostov

Bayern – Atletico