Champions League Grupp D 2018

Atletico Madrid mot Bayern Munchen - Grupp D CL.

Som spelare bör Champions League Grupp D intressera dig. Det saknas något riktigt storlag vilket gör att övriga deltagare alla har chans att ta hem gruppsegern, vilket syns på oddsen. Trots allt är det Porto FC och Schalke 04 som har bäst chans enligt experter. Spelar du på det portugisiska laget som vinnare får du tillbaks omkring 2.5 gånger insatsen. Schalke ger återbäring med ungefär samma summa.

Lokomotiv Moskva och turkiska Galatasary utgör de övriga två lagen i gruppen. Lokomotiv ger fem gånger pengarna tillbaka och Moskva två gånger mer utöver det. Att inget av lagen ger mer än tio gånger insatsen
är anmärkningsvärt och bör betyda jämna drabbningar alla omgångar igenom. Vi vill höja ett varningens ord för Schalke 04 som har kommit igång bra i Tyskland och har bra chans att knipa segern i Champions League Grupp 4 2018/19.

Champions League Grupp D tabell

Vi presenterar en aktuell Champions League Grupp D tabell som uppdateras efter varje omgång. Kombinerat med granskningar av kampanjer och oddsutbud hos de bästa operatörerna på marknaden vill vi bli en del av din framgång den kommande säsongen.

Det ryska landslaget gjorde en rosad insats i VM på hemmaplan och deras klubblag lär göra sitt intåg på den internationella scenen med förnyat självförtroende. Skulle Lokomotiv klara av gruppseger får du tillbaka ungefär sju gånger satsad insats. Vilket är ett intressant alternativ för skrällspel.

Lottade lag i Champions League Grupp D lär vara tacksamma att de verkligt tuffa lagen inte är en del av gruppen. Det gör att lagen som normalt hade fått en bakskjuten position i hårdare grupper nu har realistisk chans att kvalificera sig vidare från gruppspel, vilket hade blivit första gången för många. Vi tror Schalke 04 har en bra chans att hota favoriten Porto från Portugal.

Grupp D odds, spelschema – samtliga omgångar och matcher

Vi listar samtliga matcher med tillhörande analys och tips från expert för att ge läsare bästa möjliga chans att bli bra på CL betting i Grupp D. Säkerställ att du alltid spelar där du får bästa betalt. Om du jämför odds för att kunna välja det alternativ som ger dig bäst avkastning är du rätt ute. Under spel i Champions League Grupp D lanseras ofta kampanjer med förhöjda odds på utvalda matcher, vilket betyder många lukrativa chanser att öka vinststatistiken.

CL Grupp D resultat

För att bli framgångsrik på Cl betting Grupp D 2018 gäller det att bli vass på att pricka resultat. Ett bra sätt att få inblick i kommande prestationer är att regelbundet granska resultat av redan spelade matcher. Vi bidrar med en enkel resultattjänst och analys från expert inför varje kommande omgång.