Champions League Grupp F 2018

Real Madrid mot Borussia Dortmund Grupp F CL.

Manchester City gjorde en fenomenal säsong i fjol och det är troligt att denna säsongen inte blir något undantag. Pep Guardiola saknar sin belgiska fixstjärna Kevin De Bruyne på grund utav skada, men bör ändå inte ha problem att säkra seger i gruppen. Inget annat lag i Champions League Grupp F kommer kunna hota om gruppseger. Däremot är det en ganska öppen historia om andraplatsen. Lyon, Shaktar Donetsk och Hoffenheim ger mellan åtta och fjorton gånger insatsen tillbaka och har alla seriös chans för framlyfta positioner.

Det är Lyon som har den bästa chansen att knipa andraplatsen i gruppen, tätt följda av Shaktar. Det franska topplaget har återfått Nabil Fekir trots att det såg ut som att stjärnan skulle lämna laget. Räkna inte bort Shaktar Dontesk helt. Förra säsongen var de ett av få lag som besegrade Man City, även om det var i en betydelselös träningsmatch. Deras tolv gånger insatsen tillbaka vid gruppseger är en intressant chansning.

Champions League Grupp F tabell

Vi publicerar bästa Grupp F odds inför varje omgång. Genom att alltid maximera storleken på kapitalet du har möjlighet att vinna optimerar du enkelt din statistik. Gruppspelet i Champions League bjuder på en hel del information under dess gång varför regelbunden granskning av nyheter, tips, odds och erbjudanden är att föredra. Odds att vinna Champions League Grupp 6 2018/19 för Man City är 1.1 i decimalform. Om du lägger till troliga tvåan Lyon får du nära tre gångerna pengarna tillbaka, vilket känns rimligt.

Grupp F odds, spelschema – samtliga omgångar och matcher

Inför varje omgång presenterar vi bästa odds och ger en analys från vår expert. Vi är med under hela året i samtliga omgångar och matcher för att underlätta för våra läsare. Var alltid noga med att undersöka om det finns kampanjer med förhöjda odds innan du gör dina val. I betting CL grupp F 2018 är de mest värdefulla spelen matcher som inte inkluderar Man City. Genom att ta del av våra analyser inför varje match kommer du ligga steget före, säsongen igenom.

CL Grupp F resultat

Du kan kontroller CL Grupp F resultat här hos oss. Genom att alltid kontrollera resultat efter du spelat säkerställer du att aldrig missa en vinst. Det är också ett bra sätt att skaffa sig en växande kunskapsbank som hjälper dig bli bra på Champions League Grupp F betting. Följ säsongen 2018/19 här med oss!