Grupp B

Champions League Grupp B

Benfica Grupp B Champions League

Lagen: Benfica, Besiktas, Dynamo Kyiv, Napoli

Stjärnor: Marek Hamsik

Champions League Grupp B Odds

Grupp B är en grupp utan några världsstjärnor, med fyra relativt jämna lag. Napoli och Benfica är huvudfavoriter. Odds på att de kvalificerar sig för Champions League-slutspelet genom att vinna gruppen ligger på 2 respektive 2.75. Odds på Dynamo Kyiv och turkiska Besiktas varierar mellan spelbolagen, men ligger i spannet mellan 7 och 8 gånger pengarna.

Av någon konstig anledning väljer spelbolagen avvakta något med odds på kvalificering från Grupp B. Vi återkommer med information om aktuella odds inför gruppspelsstart. Du borde få minst 1.5 på Napolis avancemang, vilket är ett bra odds om du gillar både italiensk fotboll och betting på Champions League.

Grupp B Champions League 2016 Spelschema

Omgång 1, 13 september

Benfica Lissabon – Besiktas

Benfica är favoriter i matchen mot turkiska Besiktas den 13 september. Dessa lag har aldrig spelat mot varandra tidigare. Benficas vinst betalar 1.80 i odds, vilket är rätt lågt. I första matcher i gruppspelet i Champions League brukar det ofta hända skrällar. Vi avstår från betting på Benfica i denna match och tippar 0-0. 

Dynamo Kyiv – Napoli

Kyivlaget har aldrig spelat mot italienska Napoli. Odds på Napolis vinst är 2.40, vilket verkar vara rätt lockande, men precis som i matchen mellan Benfica och Besiktas väljer vi att vänta lite grann med betting på Grupp B. Gruppen känns som ett getingbo. Med Sjovkovskij i mål och utan Higuaín som Napoli har sålt till Juventus kan matchen sluta med ett oväntat resultat. Vi tippar på 1-1.

Omgång 2, 28 september

Napoli – Benfica Lissabon

Besiktas – Dynamo Kyiv

Omgång 3, 19 oktober

Dynamo Kyiv – Benfica Lissabon

Napoli – Besiktas

Omgång 4, 1 november

Benfica Lissabon – Dynamo Kyiv

Besiktas – Napoli

Omgång 5, 23  november

Besiktas – Benfica Lissabon

Napoli – Dynamo Kyiv

Omgång 6, 6 december

Dynamo Kyiv – Besiktas

Benfica – Napoli