Champions League Grupp B 2018

Benfica Grupp B Champions League

Det är inget tvivel om att lagen i Champions League Grupp B har en tuff resa framför sig. Skulle vi rösta fram en dödens grupp skulle denna kvalificera enkelt. FC Barcelona är favoriter att ta hem gruppseger, framför Tottenham, Milan och PSV som alla har tänkbar chans att knipa andraplatsen. Hotspurs är den troligaste tvåan enligt spelbolag.

Letar du förslag inför CL Betting Grupp B 2018? Vi publicerar nyheter, statistik och speltips från expert inför varje omgång. Ta del av vår analys för att alltid ligga steget före. Ett bra sätt att optimera din vinststatistik är att granska odds att vinna Champions League Grupp 2 2018/19 innan du gör dina val. Vi bidrar med aktuella odds från de bästa spelbolagen online samt information om kampanjer som bidrar med lukrativa vinstmöjligheter.

Champions League Grupp B tabell

Det är troligt att oavsett grupp hade FC Barcelona blivit en lågoddsare. Trots kunnigt motstånd ger spel på gruppseger enbart tillbaka runt 1.5 gånger pengarna. För att vara Barcelona är det bra betalt. Tottenham Hotspurs med Harry Kane i spetsen är troliga att knipa andraplatsen. Om de vinner gruppen får du tillbaka fyra gånger pengarna, vilket är ett bra värde med tanke på kvalitén i deras trupp och ambitionen laget har för säsongen.

CL Grupp B har sedan ett litet hopp till Milan som ger sex gånger pengarna tillbaka. För ett lag med den historiken är det anmärkningsvärt lågt, starkt motstånd är förklaringen. PSV ger runt 40 gånger pengarna vilket gör de till gruppens klara underdog. Det är tveksamt att de klarar annat än en sistaplats. Följ oss under säsongens gång för aktuella speltips Champions League 2018.

Grupp B odds, spelschema – samtliga omgångar och matcher

Ett bra sätt att maximera storleken på dina vinster är att jämföra Grupp B odds innan du gör dina val. Genom att få bästa möjliga värde för din risk optimerar du din chans att bli bestående framgångsrik. Vi listar aktuella odds inför varje omgång och bjuder på gratis experttips för att förbättra dina chanser.

FC Barcelona är starka favoriter till gruppseger. Det är de troligt att de klarar av trots att övriga lag inte skall räknas bort. Första matchen är mot PSV Eindhoven och skulle du spela på Barcelona som vinnare får du enbart tillbaka runt 1, 1 gånger din insats. Då är spel på Tottenham intressantare, deras första match är mot Milan på bortaplan och brittisk seger ger runt 2.70 gånger pengarna tillbaka. Bra värde för att lägga pengarna bakom Kane.

CL Grupp B resultat

Häng med i händelsernas utveckling genom att granska resultat hos oss. Vi bjuder på analys inför varje omgång samt aktuella speltips från experter. För spelare som vill bättre på Champions League betting finns det många anledningar att ge vår sajt besök inför varje omgång.