Champions League Grupp C 2018

Barcelona mot Celtic i CL.

En stark grupp är Champions League Grupp C, där outsidern Crvena Zvezda kommer få en tuff resa. PSG, Liverpool och Napoli utgör de övriga lagen i gruppen vilket innebär en hel del intressanta drabbningar. PSG med sin giftiga anfallstrio – Neymar, Mbappe och Cavani är den kanske mest talangfulla i världen. Liverpool mönstrar sin fixstjärna Mohamed Salah som förutspås få en lysande säsong i Premier League och som absolut inte skall räknas bort på förhand.

Vem som drar det längsta strået återstår att se. Odds att vinna Champions League Grupp 3 2018/19 för PSG är runt två gånger pengarna hos de flesta spelbolag. Liverpool ger en halv gånger mer i avkastning. Efter det är det ett bra avstånd ner till Napoli som ger tillbaka runt sju gånger insatsen hos de flesta sajter som sysslar med betting. Red Star från Belgrad ger tillbaka hundrafemtio gånger insatsen vilket säger en del om deras chanser till gruppseger.

Champions League Grupp C tabell

Den här säsongen har PSG världens kanske allra bästa anfallstrio bland klubblag. Frågan är hur de presterar mot övriga toppklubbar i Europas bästa fotbollsligor. Klart ärt att Liverpool blir en bra värdemätare för laget. Egypten med stora hoppet Mohamed Salah fick tidigt uttåg ur VM. I Champions League har anfallsstjärnan på nytt chans att ta sitt lag till fina placeringar. Första matchen i gruppen möts de på Anfield vilket ger The Reds ett visst övertag och talar för Premier League-laget. Spel på Liverpool som vinnare ger runt 2.2 gånger pengarna tillbaka. PSG på bortaplan betalar runt 2.9 gånger insatsen hos de bästa spelbolagen.

Kvalitén i CL Grupp C sänks sedan något även om Napoli inte skall räknas ut helt. I skrivande stund ger laget runt 7 gånger pengarna tillbaka och kan vara ett bra spel för chansvärdering. Napoli spelade riktigt bra i Serie A förra säsongen och har en mer eller mindre intakt trupp detta året. De är tveklöst ett lag att hålla ögonen på. Inte ens som en chansvärdering kan vi rekommendera spel på laget från Belgrad, som kommer få det svårt mot alla de tre övriga lagen i gruppen.

Grupp C odds, spelschema – samtliga omgångar och matcher

Håll koll på årets spelschema för att aldrig missa chansen till lukrativa spel. Varje omgång bidrar med extra information inför kommande omgångar, vilket betyder regelbunden granskning av bästa spel. Vi jämför odds på Champions League grupp C för att ge läsare en enkel överblick. På utvalda matcher finns det ofta kampanjer med förhöjda odds när det börjar närma sig matchdag. Genom att kontrollera nyheter, speltips och resultat hos oss inför varje omgång får du bra information som kan göra dig framgångsrik på CL betting Grupp C.

CL Grupp C resultat

Ett bra sätt att maximera din framgång på spel online är att minimera misstag. Ett av de vanligaste sådana är att inte kontrollera resultat korrekt. Missa aldrig en vinnande kupong genom att spela online eller använda vår enkla resultattjänst för att granska utgången av varje kupong. Då får du även bra möjlighet att läsa experttips, analyser och nyheter som är viktiga för spelare på Champions League Grupp C.