Champions League Grupp E 2018

Bayer Leverkusen i CL

I Champions League Grupp E är det ett lag som är överlägset störst favoriter. Det är Bayern Munchen. Odds att vinna Champions League Grupp 4 2018/19 är så låg att den knappt ger profit tillbaks. Om du spelar på det tyska superlaget att ta hem gruppseger får du bara tillbaka runt 1.1 gånger pengarna, vilket inte ger särskilt bra betalt med tanke på risken. Benfica och Ajax ger omkring tio gånger insatsen tillbaka och gruppens stora outsider AEK Athen ger oftast över femtio gånger insatsen tillbaka hos spelbolag.

Bayern har ett starkt lag som bör kunna vara med och slåss om fina placeringar i CL, även om de har en bit kvar till det otroliga lag de ställde upp med för några år sedan. Trots det kommer laget vara stora favoriter oavsett motstånd i gruppen. Första matchen mot Benfica ger exempelvis 1.4 gånger pengarna tillbaka vid tysk seger och det portugisiska laget ger hela sex gånger insatsen om de skulle vinna. Med tanke på att det är andraplatsfavoriten förstår man hur stora favoriter till gruppseger Bayern Munchen verkligen är.

Champions League Grupp E tabell

Under säsongens gång kommer vi publicera aktuella resultat från turneringens alla matcher. Vi tror att kombinerat med analyser och experttips ges du hos oss alla verktyg du behöver för att bli framgångsrik. Vår sajt är skapad av spelare, för spelare. Att spela på vinnare i Champions League betting Grupp E ger inte särskilt mycket avkastning. Det stora favoritskapet gör dock att spel på de två översta platserna blir enklare. Vi håller Benfica som favoriter till andraplatsen. Skulle du spela på den kombon får du tillbaka ungefär 2.3 gånger ditt satsade kapital, vilket är en klart bättre riskvärdering.

Grupp E odds, spelschema – samtliga omgångar och matcher

För att bli bra på CL 2018 betting gäller det att studera statistik och följa aktuella nyheter för att ta bästa möjliga beslut varje gång. Vi listar matchresultat samt bidrar med förslag från vår expert under hela säsongen för att hjälpa våra läsare gå med vinst. Bayern är ett storlag som har pressen på sig. Däremot är kampen om andraplatsen en öppnare historia. Vi börjar vår betting genom att granska bästa möjliga Grupp E odds innan vi gör våra val, för att maximera den möjliga vinstsumman. Den 18 september drar kalaset igång, följ händelsernas utveckling här med oss.

CL Grupp E resultat

Just nu finns det inga aktuella resultat att luta sig emot. Allt eftersom denna omgång av Champions League går av stapeln tillkommer dock mer och mer information som kan göra dig till vinnare. Vi granskar alla matcher inför varje omgång och bidrar med en unik analys från expert.