Champions League Gruppspel 2018/19

Lottningen för Champions League gruppspel 2018/19 sker den 30 Augusti i Monaco. När den har klarats av är Champions League 2018 grupper fastställda och slutspelet kan dra igång på riktigt. I gruppspelet är det inbördes möten och inte målskillnad som gäller som avskiljare om två lag hamnat på samma poäng.

Hos oss hittar du en aktuell tabell med allt du behöver veta om UEFA Champions League gruppspel 2018/19. Granska resultat och ta del av våra experttips för att maximera dina vinstchanser. Återkom till Clguide.se för mer information om CL gruppspel och lottningen den 31:a augusti. Då kommer vi att presentera samtliga grupper och även publicera senaste speltips och odds på årets grupp spel turnering.

CL gruppspel regler säsongen 2018/19

En vanlig fråga bland spelar är: vem går vidare vid lika poäng i Champions League gruppen? Ett vanligt missförstånd är att gruppspelet har samma regler som vid slutspelet då borta- och hemma-mål är det som avgör vem som går vidare.

Det är inbördes möten som fäller avgörandet i CL gruppspelet. Målskillnad börjar gälla först vid åttondelsfinalerna. Hos oss får du enkel förklaring på många av de vanligaste frågorna, samt verktyg för att bli en bättre spelare. Vårt absoluta mål är att öka din framgång och vinna pengar på betting på gruppspel i CL samt på andra stora turneringar för oss i Sverige. Vi har även andra projekt på gång som rör sig om Allsvenskan och Superettan.

Grupptabell – Ställningen i Samtliga Champions League Grupper 2018

För närvarande är det för tidigt att skriva om grupptabell och ställningen, då det inte är klart hur årets Champions League grupper lottas. På nätet kan du redan nu hitta olika seedningsgrupper och göra lottningar på test. Det är inte speciellt intressant, då allt är bara på skoj. Den riktiga dragningen som kommer att avgöra årets svåraste och svagaste grupper i CL presenteras i slutet av augusti 2018.

Senaste Resultat i Gruppspelet

CL Gruppspel Senaste Resultat 2018När Champions League gruppspelet är igång under hösten 2018, kommer vi direkt att uppdatera detta avsnitt. Här hittar du alla senaste resultat för avslutade matcher i CL gruppspel 2018/19. Vi kommer även att göra utförliga analyser av samtliga lag och grupper för att underlätta tippa vinnare och kommande omgångar i årets Champions League turnering.