Champions League Odds

Vi har skapat en CL odds guide samt samlat information om bonus och odds erbjudanden för att underlätta arbetet för våra läsare. Reddit och Expressen tippar matcher idag, vilket kan vara ett bra utgångsläge för dig som vill spela på Champions League odds 2018/19.

Våra experter på betting bidrar med en analys om vem vinner CL 2018 samt aktuella nyheter som rör betting kampanjer. Juventus är kanske det roligaste laget att följa denna turneringen, hur Ronaldo passar in i systemet är den stora frågan. Redan idag går det att spela på matcher och slutsegrare i Europas bästa fotbollsliga för klubbar hos svenska spelbolag. Se till att göra det före december 2018 för att få maximalt med bonus.

För att bli så stor vinnare som möjligt varje omgång är det inte bara att pricka rätt resultat som är viktigt. Jämför Sveriges bästa spelbolag med betting på Champions League 2018, som Bet365 och Betsson för att maximera det belopp du har möjlighet att vinna. Enklast är att jämföra hur mycket du kan få tillbaka i vinst hos Oddschecker innan du börjar betta på UEFA CL 2018/19.

Gratis bets på CL fotboll

Ett bra sätt att tjäna riskfria vinstchanser är att utnyttja erbjudanden om free bets på Champions League. Spelbolag som Nordicbet eller Unibet lanserar regelbundet kampanjer som rör både nya och existerande medlemmar. Exempelvis utnyttja en ny medlem ett sådant erbjudanden för att vinna riskfria kontanter i odds på Italien – Sverige matchen. Bli rikare nästa gång du förutspår vilken sida av mittcirkeln som får med sig tre poäng genom att kolla in gratis bets erbjudanden på CL matcher idag här hos oss.

Spela på Champions League med Bonus

Det finns många fördelar med att spela på Champions League med bonus. Genom att utnyttja insättningsbonusar får du ett större kapital att använda i spel på sidan. Skulle du vinna blir vinsten större. Men det är inte utan krav. Vi har jämfört Champions League kampanjer från odds sidor i Sverige. I den har vi kontrollerat storlek, villkor, utbetalningsregler och övrigt om spelbolaget för att ge våra läsare en aktuell lista på bästa bonus på CL 2018.

Det brukar finnas en uppsjö av oddsbonusar på fotbollsmatcher på årets CL final och gruppspel eftersom intresset bland spelare då är extra högt. Vi listar tips från expert på vem vinner skytteliga i Champions League 2018 samt övriga intressanta matcher och spelalternativ under säsongens gång.

Betting på CL vinnare 2018

Det vanligaste spelet på ligan är vem som vinner Champions League 2018. Vilka lag som möts i final återstår att se, men klart är att Manchester City och Barcelona ges de bästa chanserna. Britterna ger 6.5 gånger pengar tillbaka och Barcelona runt sju gånger pengarna.

Champions League Vinnare 2018 OddsBästa oddsen hittar du ofta hos bet365 eller Unibet eftersom de regelbundet lanserar kampanjer med förhöjda odds på Champions League. Juventus med Ronaldo på toppen ger också runt sju gånger pengarna tillbaka, vilket är anmärkningsvärt.

Om Liverpool vinner champions league får du tillbaka ungefär tretton gånger pengarna. Med tanke på deras offensiva kvalitet innebär det intressanta möjligheter för chansvärdering. Om du vill bli regelbunden vinnare på Oddset är det viktigt att veta att vi publicerar tips, statistik och nyheter under hela säsongen.

Odds på finalpar

Kanske är den mest intressanta av alla CL matcher 2018 själva finalen, även om vägen dit bjuder på en hel del förstklassig underhållning. Vilka två klubbar som utgör finalparet kommer utgöra en hård kamp den kommande säsongen. Manchester City är stora favoriter att knipa den ena platsen.

Chelsea är inte med i CL detta året. På grund utav mediokra insatser i PL förra säsongen är det Europa League som gäller. Där bidrar de däremot tillsammans med Arsenal på en av de intressantaste säsongerna på många år. Odds för att nå finalen är fortfarande inte tillgängligt eftersom lottningen för gruppspelet inte gjorts än. Så fort de är offentliga publicerar vi en jämförelse på vår sajt.

Betta på CL kval

Just nu pågår det kval till Champions League. Vi jämför de bästa oddsen för att hjälpa våra läsare maximera sina vinster. Svenska Spel ger av tradition sällan konkurrenskraftiga villkor på sina spel. Just nu får du exempelvis en 500% insättningsbonus hos Unibet som ny medlem. Det ger mycket extraförsök att pricka in rätt resultat på årets kvalspel.

Unibet är också en av de största aktörerna som erbjuder live fotboll online kostnadsfritt. Sett till de tusentals timmar med Champions League live streaming Unibet erbjuder är de en av världens allra största sportkanaler. Många gånger bjuder varje kvalomgång på bra spel med bra odds värde. Hapoel från Israel är ett bra exempel, som kryssade mot Dinamo Zagreb på hemmaplan efter en fullständig kross när de var på resande fot. Ett omotiverat Zagreb var inte svårt att förutspå och spelet hade givit väldigt bra betalt.