Champions League Grupp H 2018

Champions League - Grupp H.

Sista gruppen är den kanske allra mest intressanta. Champions League Grupp H innehåller Manchester United, Juventus, Valencia och belgiska topplaget Young Boys. Anmärkningsvärt är att det inte är United som är favoriter till gruppseger. Istället är det italienska Juventus med nyförvärvet Cristiano Ronaldo i spetsen som har bäst chans enligt spelbolagsexperter.

Spelar du på ”den gamla damen” som vinnare får du tillbaka runt en och en halv gånger insatsen hos de flesta spelbolag. Man Utd ger tillbaka runt dubbla den summan. Valencia ger åtta gånger pengarna och YB över femtio gånger insatsen tillbaka. Om du vill öka din framgång på betting i Champions League Grupp H 2018 är det bra att veta att vi bidrar med analyser inför alla omgångar.

Champions League Grupp H tabell

Trots att Juventus inte gjort något väsen av sig de senaste åren är de en av favoriterna att ta hem totalsegern i CL 2018. En rekordvärvning i sommar av superportugisen Ronaldo har ändrat allt. Kombinerat med andra nyförvärv är laget absolut ett att hålla ögonen på. Vi listar aktuella Grupp H odds och jämför erbjudanden från de bästa spelbolagen i världen för att du aldrig skall missa en lukrativ möjlighet.

Hos oss får du bra överblick över det som är viktigt i Champions League. Statistik, resultat, experttips, tabell och bonusgranskningar är vårt sätt att hjälpa våra läsare få bättre statistik. Odds att vinna Champions League Grupp 8 2018/19 för Juventus är 1.55 hos många spelbolag. Om du spelar på en dubbel med Man United som övrigt topplag får du tillbaka ungefär 1.67 vilket är anmärkningsvärt lågt.

Grupp H odds, spelschema – samtliga omgångar och matcher

Vi går igenom årets spelschema för att hitta bästa spelen för våra läsare. Genom att studera resultat i kommande omgångar får du bra inblick i hur kommande matcher kan komma att utspela sig. CL Grupp H 2018 innebär en jämn historia. Intressant är att YB känns som en farlig outsider. I fjol satte de stopp för Basels dominans i den inhemska ligan och denna säsongen har de också öppnat starkt. Tveksamt att de räcker för gruppseger, men att de kan klara av att chockera under gruppspelets gång känns inte otänkbart. Femtio gånger insatsen känns orättvist.

CL Grupp H resultat

Den 18:e september är det dags för världens finaste turnering för klubblag att gå av stapeln. Vi erbjuder en enkel resultattjänst som uppdateras löpande under säsongens gång. Kombinerat med tips, analyser, recensioner och jämförelser av erbjudanden vill vi bli en stående del i din framgångssaga.