Grupp H

Champions League Grupp H

Juventus i Champions League - Grupp H.

Lagen: Dinamo Zagreb, Juventus, Lyon, Sevilla

Stjärnor: Higuaín, Buffon, Konopljanka, Lacazette

Champions League Grupp H Odds

Juventus är favoriter i Grupp H (1.55 vinstodds). Sevillas gruppvinst ger dig 3.25 gånger insatsen. Lyon betalar tillbaka mellan 6 och 8 gånger pengarna, beroende på vilken spelsida du bettar på. Dinamo Zagreb är ett riktigt jumbolag. Du kan få upp till hela 67 gånger pengarna på deras gruppvinst.

Vad gäller odds på kvalificering från Champions League-gruppen, får du 1.1 på Juventus, 1.5 på Sevilla, 2.50 på Lyon och 7.50 på Dinamo. Juventus är även en av huvudfavoriterna till att vinna hela CL 2016/17. Odds på att de vinner CL-finalen i juni ligger just nu på 13.00.

Grupp H Champions League 2016 Spelschema

Omgång 1, 14 september

Juventus – Sevilla

Italienska mästare Juventus inleder gruppspelet med matchen mot sjuan i La Liga 2015/16 Sevilla. Juventus förstärkte sitt lag med Higuaín, men sålde samtidigt Pogba. Sevilla fick en ny tränare och gjorde en del ändringar i laget under försäsongen. Odds på Juventus vinst i första Champions League-matchen i Grupp F ligger på 1.7, vilket är rätt högt och bör spelas. I fjol spelade Juventus och Sevilla också i samma CL-grupp. Då vann Juve hemma med 2-0.

Lyon – Dinamo Zagreb

Lyon med Lacazette på topp är en klar favorit i matchen mot kroatiska Dinamo Zagreb. Odds på Lyons vinst är ca 1.50. Senast Lyon spelade mot Zagreb var borta i Champions League 2011/12. Jerko Leko (Dinamo) fick ett rött kort i den 28 minuten. Kovacic som numera spelar i Real Madrid gjorde dock det första målet för Dinamo Zagreb i den 40:e matchminuten. Första halvleken avslutades med en kvittering av Gomis på extra tid. I andra gjorde Lyon ytterligare sex  (!) mål och vann med 7-1. Hemma vann Olympique Lyonnais med 2-0 samma säsong. Det blir säkert en CL-vinst igen för Lyon den 14 september på Parc Olympique.

Omgång 2, 27 september

Dinamo Zagreb – Juventus

Sevilla – Lyon

Omgång 3, 18 oktober

Lyon – Juventus

Dinamo Zagreb – Sevilla

Omgång 4, 2 november

Juventus – Lyon

Sevilla – Dinamo Zagreb

Omgång 5, 22  november

Sevilla – Juventus

Dinamo Zagreb – Lyon

Omgång 6, 7 december

Lyon – Sevilla

Juventus – Dinamo Zagreb