Champions League Slutspel

CL 2018 lottning för grupperna är snart avklarad och det är hög tid för at börja tippa internationell klubbfotboll. Champions League slutspel 2018/19 spelas 2019, men gruppspelet börjar redan i september i år. Vi bidrar med regler om turneringen samt spelschema för året matcher i playoff.

Vill du ha reda på TV-tider för CL denna säsong – såväl gruppspel som slutspel – är sajten du är inne på den enda du behöver. Vi publicerar aktuellt slutspelsträd, resultat och tips från expert för att underlätta för våra läsare. Bli en vinnare när bästa lag i Europa skall utses tillsammans med oss!

CL Åttondelsfinaler – Slutspel börjar

Lottning av Champions League åttondelsfinal går av stapeln den 15 Mars i Nyon. Första omgången påbörjas den 12:e februari nästa år. Enligt spelbolag är det Manchester City som har bäst chans att avsluta 2019 slutspel på topp. Vi listar ett aktuellt CL 2018/19 spelschema så fort det blivit offentliggjort.

Champions League Åttondelsfinaler 2018/19 FebruariHär kan du följa alla Champions League åttondelsfinaler och få enkel överblick över CL odds och datum som är viktiga. Frågan är om vi får se Real mot PSG i år i CL igen, eller om Juventus lyckas så bra som de flesta experter verkar överens om att de kommer göra. Lottning för kvartsfinal sker några dagar efter det att åttondelen har avslutats, semifinal spelas efter det.

 • 1 12 Februari Tisdag
 • 1 13 Februari Onsdag
 • 2 19 Februari Tisdag
 • 2 20 Februari Onsdag

CL Kvartsfinaler – Vårens heta slutspelsmatcher 2019

När det är dags för Champions League kvartsfinaler börjar det dra ihop sig på allvar i turneringen. Datum för lottningen är den 15 Mars i Nyon. Här hittar du spelschema för kvartsfinalmatcherna i UEFA CL 2018/19 samt analys från expert inför varje omgång, oavsett om det slutspel eller gruppspel det handlar om.

Missa inte att vi publicerar resultat regelbundet och en enkel guide där vi går igenom olika regler för att kunna tippa bästa Champions League lag 2019 framgångsrikt. Vi publicerar aktuellt program för TV och andra råd om var du kan se Champions League live online.

 • 1 9 April Tisdag
 • 1 10 April Onsdag
 • 2 16 April Tisdag
 • 2 17 April Onsdag

CL Semifinaler – vem går till final avgörs i april-maj 2019

När det var Real Madrid mot Bayern i semi i fjol stod det spanska topplaget som segrare till sist efter 2 -1 totalt. Det är en av världens mest betraktade fotbollsmatcher från Europas verklige storlag. Årets lottning avgörs den 15 Mars. Sant är oavsett att vi finns med för att underlätta för våra läsare.

Om du vill ha reda på ”Så spelas årets CL semifinaler”, resultat eller en djupgående analys behöver du inte leta längre. Vi delger all viktig information inför Champions League semifinaler 2018/19.

 • 1 30 April Tisdag
 • 1 1 Maj Onsdag
 • 2 7 Maj Tisdag
 • 2 8 Maj Onsdag

Finalen i Madrid avslutar Champions League Slutspel 2019

Förra säsongen var det Real Madrid som mötte Liverpool i finalen i Champions League. Då spelades matchen på NSC Olimpiyski Stadium i Kiev, Ukraina. Real gick segrande ur mötet som var deras tredje raka vinst i turneringen. Årets Champions League final spelas på Wanda Metropolitano arena i Madrid den 1 Juni 2019. Året därpå i CL 2020 är det Istanbul, huvudstaden i Turkiet som har fått äran att stå värd för CL final 2020.

Biljetter för CL-finalen 2019 släpps under Mars månad. Enligt spelbolagsexperter finns det bra chans att Juventus vinner Champions League-finalen 2019, även om det är Man City som är de största favoriterna att knipa bucklan med de stora öronen vid säsongen slut. Här hos CL Guide hittar du info om tider på TV3, bästa platser för streama Champions League och en granskning av aktuella domare innan matchstart.