Champions League Grupp G 2018

Champions League Grupp G

Porto i aktion i CL.

När man granskar Champions League Grupp G står det klart att den är topptung. Real Madrid får klara sig utan målsprutan Cristiano Ronaldo i år men ska ändå knipa förstaplatsen i gruppen. Serie A:s Roma kommer in på en stark andraplats och de bör ha goda chanser att säkra avancemang. Spel på Real Madrid som vinnare ger ungefär 1.15 gånger pengarna och Roma ger en bit över fyra gånger pengarna tillbaka.

Ryssland är den sjunde bästa ligan i Europa och deras topplag i fjol var Lokomotiv Moskva. Denna säsongen kommer de och Viktoria Plzen hamna i den nedre regionen i Grupp G. Spelar du på Lokomotiv får du tillbaka över trettio gånger pengarna och för Viktoria är summan nära femtio gånger insatsen. Bli bäst på CL betting Grupp G 2018 genom att följa händelserna här hos oss under säsongens gång.

Champions League Grupp G tabell

Det finns många spelbolag som erbjuder kvalitativa Grupp G odds varje omgång. Champions League innebär allt som oftast ett förhöjt intresse från både spelare och spelbolag, vilket betyder lukrativa möjligheter för dig som spelare. Insättningskampanjer, förhöjda odds, resor och tävlingar är vanliga metoder för att locka spelare till just deras sajt.

Vi tar tempen på de bästa erbjudandena just nu och bidrar med analys av expert inför varje ny omgång. Odds att vinna Champions League Grupp 7 2018/19 för Real Madrid är väldigt lågt. Om du spelar på fotbollens version av Dagens Dubbel och prickar in de två översta placeringarna ger Real plus Roma en avkastning på 1.3 gånger din insats. Risken inte värd det med andra ord.

Grupp G odds, spelschema – samtliga omgångar och matcher

Vi går igenom spelschema inför kommande omgångar och granskar aktuella Grupp G odds för att ge besökare bästa möjliga råd. Kunskap är nyckel till framgång när det handla rom spel online, varför unik information inte skall föraktas. Genom att följa våra råd för betting på CL Grupp G 2018 ligger du steget före redan från början. Åk snålskjuts på våra experter för att fylla dina egna fickor.

CL Grupp G resultat

När turneringen börjar den 18:e september får du enkel överblick av resultaten här hos oss. Vi erbjuder live resultat, nyheter, statistik och speltips för att du skall få verktyg att bli framgångsrik på betting på CL Grupp G. Spela smart och aldrig för mer än du har råd att förlora. Lycka till.