Grupp G

Champions League Grupp G

Porto i aktion i CL.

Lagen: Club Brugge, FC Köpenhamn, Leicester, Porto

Stjärnor: Casillas, Vardy, Mahrez

Champions League Grupp G Odds

I Grupp G debuterar Leicester City i Champions League. De och Porto som har slagit ut Roma i playoffs är favoriter till att vinna gruppen. Odds på Porto är faktiskt lägst av alla (2.25). Leicesters vinst ger kring 2.5 gånger pengarna. Club Brugges chanser rankas något högre än Köpenhamns (7 resp 8).

Tittar man på odds på avancemang från gruppen, känns Grupp G plötsligt betydligt jämnare. Du får kring 1.50 i odds på portugiser och engelsmän, 2.75 på belgarna och 3.25 på danskarna.

Anledningen till spelexperters osäkerhet är att Leicester City har det tufft i Premier League och Porto är inte speciellt stabila i Primeira Liga. De slutade trea förra säsongen, bakom både Benfica och Sporting. Club Brugge och Köpenhamn har kanske bästa chansen att nå CL-slutspelet på många år. De kommer göra allt för att utnyttja möjligheten och fortsätta spela i Champions League nästa vår.

Grupp G Champions League 2016 Spelschema

Omgång 1, 14 september

Brugge – Leicester

Club Brugge inleder Champions League 2016 hemma mot Leicester. Det blir Leicester Citys första officiella match ute i Europa. Spelbolagen erbjuder följande odds i slutet av augusti 2016: 3.05 – 3.35 – 2.55. Vi tror på ett oavgjort här – ett resultat som båda lagen kommer att vara rätt nöjda med.  

Porto – FC Köpenhamn

Porto med Iker Casillas i mål har startat CL-turneringen den 17 augusti mot Roma. I och med att de slutade trea i portugisiska toppligan, fick de inleda CL med kval som de skrällvann. Nu spelar Porto mot ett av Champions Leagues svagaste klubbar – FC Köpenhamn i första omgången i gruppspelet. Odds på Porto ligger på ca 1.55, vilket känns riktigt lockande. Vi rekommenderar dig att satsa pengar på Porto. Köpenhamn var nära att förlora mot APOEL från Cypern i playoffs. Mot ett lag som Porto har de inga chanser alls på bortaplan.

Omgång 2, 27 september

FC Köpenhamn – Brugge

Leicester – Porto

Omgång 3, 18 oktober

Brugge – Porto

Leicester – FC Köpenhamn

Omgång 4, 2 november

Porto – Brugge

FC Köpenhamn – Leicester

Omgång 5, 22  november

FC Köpenhamn – Porto

Leicester – Brugge

Omgång 6, 7 december

Brugge – FC Köpenhamn

Porto – Leicester