Grupp A

Champions League Grupp A

Arsenal Grupp A Championsleauge

Lagen: Arsenal, Basel, Ludogorets, PSG

Stjärnor: Alexis Sánchez, Mesut Özil, Olivier Giroud, Angel Di Maria, Thiago Silva, David Luiz, Edinson Cavani

Champions League Grupp A Odds

Det råder ingen tvekan om att både PSG och Arsenal har betydligt bättre spelartrupper än Basel och Ludogorets. Odds på att Paris Saint-Germain och Gunners går till åttondelen ligger på 1.10 och 1.20 respektive. Basel är en klubb som gillar att skrälla i Champions League. Tror du att schweizarna gör det igen, kan du satsa på Basels avancemang till ett odds på 4. Spelbolagen erbjuder nio gånger pengarna på att outsiders Ludogorets går vidare från Grupp A.

Gruppvinsten är något som både PSG och Arsenal kommer att satsa på för att slippa möta Bayern, Barcelona och Real Madrid i åttondelen. Inför första omgången i årets CL-gruppspel är odds på att PSG vinner Grupp A 1.66 hos de flesta spelbolagen på nätet. Oddsen på Arsenal är något högre: 2.50.

Grupp A Champions League 2016 Spelschema

Omgång 1, 13 september

PSG – Arsenal

Arsenal och PSG har bara mötts en gång tidigare i Cupvinnarcupen 1993/94. Då vann Arsenal med sammanlagt 2-1. Nu är PSG ett bättre lag och har en dyrare spelartrupp. Odds på att PSG vinner mot Gunners hemma ligger hos de flesta oddssidor på nätet på 1.80. Vi tippar: 1-1 med tanke på att Arsenal befinner sig i storform just nu.

Basel – Ludogorets

Basel och Ludogorets har hunnit spela hela fyra matcher mot varandra, alla i Champions League-sammanhang. Det råder ingen tvekan om att bulgarerna hatar klubben från Schweiz som gång på gång sätter käpparna i hjulet för Razgrad. Två röda kort på fyra matcher har det blivit hittills. Två gånger har Basel gjort fyra mål mot bulgarerna. Basel leder h2h-statistiken mot Ludogorets med 3-0-1. Vi tippar att Basel vinner igen, denna gång med 2-0.

Omgång 2, 28 september

Arsenal – Basel

Ludogorets – PSG

Omgång 3, 19 oktober

PSG – Basel

Arsenal – Ludogorets

Omgång 4, 1 november

Basel – PSG

Ludogorets – Arsenal

Omgång 5, 23  november

Arsenal – PSG

Ludogorets – Basel

Omgång 6, 6 december

PSG – Ludogorets

Basel – Arsenal