Champions League Grupp A 2018

Arsenal Grupp A Championsleauge

Den artonde september är det äntligen dags för årets upplaga av Champions League att dra igång. Lottningen är avklarad och grupperna bjuder på en hel del intressanta drabbningar.. Först ut är Grupp A där Atletico Madrid är favoriter att ta hem gruppsegern, tätt följt av Borussia Dortmund. Vi listar bästa speltips från expert samt jämför spelalternativ för att våra läsare skall bli så framgångsrika som möjligt på Champions League grupp betting.

Underdog i gruppen är Club Brugge från Belgien. Spel på laget som gruppvinnare ger över 40 gånger pengarna hos de flesta spelbolag. Om du satsar på favoriten i grupp odds får du tillbaka mindre än en och en halv gånger pengarna. Dortmund ger en bit över fyra gånger insatsen tillbaka. Vi listar alla viktiga datum i gruppspelet samt bidrar med aktuella resultat och statistik för att underlätta för våra besökare.

Champions League Grupp A tabell

Enligt experter är det Atletico Madrid som har bäst odds att vinna Champions League grupp 1 2018/19. De börjar gruppspelet med en bortamatch mot AS Monaco, som är stora underdogs. Spelar du på Madrid som segrare får du tillbaka runt 1.91 gånger pengarna hos de flesta betting sajter. Monaco ger över fem gånger pengarna tillbaka, med tanke på att de är långt ifrån chanslösa är det ett bra alternativ för skrällspel.

Vi listar en aktuell tabell med resultat under säsongens gång. För CL Grupp A kommer det antagligen betyda fullpoängare för både Madrid och Dortmund den första omgången.

Grupp A odds, spelschema – samtliga omgångar och matcher

Genom att jämföra odds innan du gör dina spel får du möjlighet att maximera dina vinster. Champions League CL betting grupp 2018 betyder ett förhöjt intresse från spelbolag. Vi listar viktig information inför varje omgång samt bidrar med en enkel resultattjänst för att ge våra läsare bästa möjliga information.

I Grupp A är det Madrid som är de största favoriterna. AS Monaco har ett stjärnspäckat lag och skall inte räknas bort, de ger runt sju gånger pengarna tillbaka vid gruppvinst. Bra chansvärdering med andra ord. Så här ser matchningarna i årets gruppspel i Grupp A ut, med aktuella datum:

Omgång 1:

18/19 September

Monaco – Atletico Madrid
Club Brugge – Borussia Dortmund

Omgång 2:

2/3 Oktober

Dortmund – Monaco
Atletico Madrid – Club Brugge

Omgång 3:

23/24 Oktober

Club Brugge – Monaco
Dortmund – Atletico Madrid

Omgång 4:

6/7 November

Monaco – Club Brugge
Atletico Madrid – Dortmund

CL Grupp A resultat

Vi listar resultat i årets turnering löpande under säsongens gång. Genom att ta del av statistik, speltips från expert och analyser inför varje omgång får du optimalt med möjligheter för att hitta intressanta spelalternativ. Följ årets resultat i Champions League här med oss, vi jobbar hårt för att skapa så framgångsrika läsare som möjligt.